Munsterhuis Sportscars
Inhoud bewerken
Munsterhuis Sportscars

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo

Collectie

Filters

Onze collectie supercars

Meer informatie over onze modellen?

Een perfecte service en een klantgerichte dienstverlening, daarvoor staat Munsterhuis Sportscars garant. Ons bedrijf wordt door passie gedreven: wij bieden u op elk gebied absolute topkwaliteit. Als officiële distributeur van Ferrari kunnen wij u tal van exclusieve privileges bieden. Denk daarbij aan bijvoorbeeld fabrieksbezoeken, Corsa di Piloti én nog veel meer.

Ferrari GTC4Lusso V12 - Munsterhuis Sportscars

Onze Collectie Sportscars

Ontdek de nieuwste modellen van Ferrari en andere exclusieve merken, elk met unieke kenmerken en specificaties die aansluiten bij uw wensen. Van de Ferrari California tot de elegante Ferrari Portofino, onze voorraad biedt voor elk wat wils.

Pechhulp

Kwaliteit en Service

Bij Munsterhuis Sportscars streven we naar perfectie. Onze auto’s worden grondig geïnspecteerd en onderhouden door gecertificeerde Ferrari-technici, zodat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid.

Waarom Munsterhuis?

Als officiële Ferrari dealer bieden wij niet alleen een breed scala aan nieuwe en gebruikte Ferrari’s, maar ook een uitgebreide serviceafdeling om uw auto in topconditie te houden.

Bezoek onze showroom

Kom langs in onze showroom in Hengelo en ervaar de passie en het vakmanschap van Ferrari. Onze verkopers staan klaar om u te helpen bij het vinden van uw droomauto.

Aangepaste openingstijden

Vandaag zijn wij in verband met Hemelvaart gesloten

We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen op vrijdag 10 mei!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Munsterhuis Sportscars en Ferrari door u aan te melden op onze nieuwsbrief.