Munsterhuis sportcars

Autohotel voor uw Ferrari
of Maserati

Munsterhuis autohotel

Autohotel voor uw Ferrari of Maserati

Uw ferrari of Maserati veilig en droog

U bent zuinig op uw exclusieve Italiaanse auto. Dus wilt u ook dat uw Ferrari of Maserati veilig en droog staat tijdens uw vakantie of tijdens de winterperiode. Munsterhuis Sportscars biedt u om die reden een stallingsservice aan: ons Ferrari/Maserati Autohotel. In onze moderne hal in Hengelo kunt u uw Ferrari of Maserati stallen voor een maand of langer. Uiteraard gaat de accu daar aan de lader en wordt de auto goed verzorgd. Daar kunt u op rekenen.

Munsterhuis stalling

Stalling van uw Ferarri
of Maserati

Inclusief controle, service en poetsbeurt

De kosten voor stalling in ons Ferrari/Maserati Autohotel zijn per maand € 150,- exclusief btw. Deze prijs is gebaseerd op stalling vanaf 6 maanden. Wilt u een andere periode, neem dan contact met ons op voor een prijsopgave op maat. De stallingprijs per maand is inclusief Supplemento (controle + bijvullen vloeistoffen) en poetsbeurt voor aflevering. Uw sportauto komt dus als herboren uit ons Autohotel.

Munsterhuis sportcars autohotel

Voorwaarden voor autohotel

Wilt u gebruikmaken van onze stallingservice, dan is het verplicht om uw auto te voorzien van een originele acculader en hoes. Zijn de acculader en/of hoes aan vervanging toe? Dan kunt u via Munsterhuis Sportscars After Sales nieuwe exemplaren aanschaffen.