Munsterhuis Sportcars

Corso Pilota Ferrari 2020

Let op:

In verband met covid-19 zijn enkele Corso Pilota trainingen uitgesteld/geannuleerd.

Munsterhuis sportcars

Corso Pilota Ferrari 2020

spectaculaire rijtrainingen

 

Ook dit jaar bieden wij u, in samenwerking met Ferrari, de Pilota Ferrari Driving Courses aan. Wij willen u de mogelijkheid bieden om deel te nemen aan deze spectaculaire rijtrainingen. Tijdens de ‘Corso Pilota’ staan racen én de ontwikkeling van uw race-capaciteiten centraal. U zult gaan rijden met de nieuwste modellen van Ferrari waarbij de Ferrari Corse Clienti-instructeurs u zullen begeleiden en opleiden tot het meest gevorderde niveau.

Munsterhuis sportcars

Onze trainingen

Er is een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar voor deze exclusieve trainingen en deze zijn uitsluitend te boeken voor Ferrari-eigenaren. U kunt zich voor dit jaar inschrijven voor de volgende trainingen:

 

Training 1: Sport Driving Course

Training 2: Advanced Course

Training 3: Evolution Course

Training 4: Challenge Course

Training 5: Pilota Ferrari Limited Edition

Training 6: Corso Pilota Personal Coaching

Training 1

Sport Driving Course

Een intensief, beproefd programma met persoonlijke begeleiding

De “Pilota Ferrari- Sport Course” is een rijtraining gereserveerd voor Ferrari-klanten. De training wordt gehouden op Ferrari’s eigen Fiorano Circuit. Het is een intensief, beproefd programma met professionele en persoonlijke begeleiding. Door middel van diverse activiteiten op het circuit leert u de basisvaardigheden die ertoe zullen leiden dat u meer uit uw Ferrari kunt halen. De praktische training wordt aangevuld met theoretische sessies.

Prijs excl. BTW

Locatie:
– Fiorano circuit, Maranello

Datums:

– 27/28 april
– 10/11 september
– 27/28 april
– 10/11 september
– 18/19 mei
– 26/27 september
– 3/4 juni
– 1/2 oktober
– 27/28 juni
– 19/20 oktober
– 6/7 juli
– 14/15 november
– 27/28 juli

* DATUMS MOETEN IN 2 RIJDEN*

Training 2

Advanced Course

geavanceerde rijvaardigheden en autobeheersingstechnieken

De Pilota Ferrari – Advanced Course is een rijtraining die is voorbehouden aan Ferrari-klanten die de Sport Course reeds hebben voltooid. Deze topervaring vindt plaats op het Varano de’Melegari Circuit (Parma), een circuit dat technologisch is uitgerust voor sportcursussen met hoogwaardige auto’s. In deze vervolgtraining worden de aangeleerde technieken uit de Sport Driving Course verder ontwikkeld. Deelnemers zullen intensief gebruik maken van Ferrari’s en zullen geavanceerde rijvaardigheden en autobeheersingstechnieken aangeleerd krijgen. De moeilijkheidsgraad is afgestemd op de technische vaardigheden en rijstijl van elke deelnemer en diens rijprestaties. Elke deelnemer krijgt ook de gelegenheid om de 488 Challenge te ervaren, tijdens twee persoonlijke rijsessies op de tweede dag van de training.

Prijs excl. BTW

Beschikbare modellen:
– F8 Tributo
– 812 Superfast
– 488 Challenge EVO

Locatie:
– Varano de’Melegari Circuit, Parma

Datums:

– 9/10 juni
– 27/28 oktober
– 9/10 juni
– 27/28 oktober
– 1/2 juli
– 26/27 november
– 3/4 september

Training 3

Evolution Course

Een rijtraining speciaal ontwikkeld door Ferrari

De Pilota Ferrari-Evolution Course is een rijtraining speciaal ontwikkeld door Ferrari. Eerdere deelname aan een Pilota Ferrari – Advanced Course is een voorwaarde voor registratie, omdat alle deelnemers hetzelfde niveau van theoretische kennis en praktische vaardigheden dienen te hebben om de twee zeer intensieve dagen van de Evolution training optimaal te kunnen volgen. De training wordt gehouden op het Misano Circuit (Rimini), een prestigieus circuit dat internationale races organiseert en waar ook nachtelijke rijactiviteiten tot de mogelijkheden behoren, dankzij de perfecte kunstmatige verlichting van de baan. Wat de Evolution Course volledig uniek maakt, is dat de instructie nauwkeurig is aangepast en gepersonaliseerd tijdens zowel de theorie- als oefensessies. Het programma omvat een reeks praktische oefeningen zoals: analyse van tracktijden met en zonder een ‘pace-car’, het verkennen van de grenzen van de auto in bochten en het optimaliseren van de algehele rijprestaties met behulp van chrono metrische analyse. Het programma leidt tot een reeks tijdritten in de 488 Challenge met een eindrangschikking op basis van de rijvaardigheden en capaciteiten van deelnemers.

Prijs excl. BTW

Beschikbare modellen:
– F8 Tributo
– 812 Superfast
– 488 Challenge EVO

Locatie:
– Misano Circuit, Rimini

Datum:
– 21-22 september

Training 4

Challenge Course

Gericht op het creëren van “echte Ferrari-rijders”.

De Challenge Course is een natuurlijke evolutie van de concepten die tijdens de 3 voorgaande cursusniveaus zijn geleerd en is ontworpen om u een zeer professionele en technisch geavanceerde service te bieden. De theorie en praktijk die zijn opgedaan in de Pilota Ferrari-Evolution Course zijn vereisten voor alle aspirant-deelnemers aan de Challenge Course. Het programma omvat intensief gebruik van de 488 Challenge om progressieve verbetering van rijtechnieken en prestaties mogelijk te maken. Het dynamische programma is gebaseerd op getimede rijsessies op het circuit, waarbij de deelnemer zich de basis van rijden in wedstrijdverband eigen maakt. De cursus biedt deelnemers ook de mogelijkheid om hun rijprestaties te testen door middel van vaardigheidswedstrijden, zowel op het circuit als in een dynamische omgeving. Een uiterst boeiende en professionele ervaring, gericht op het creëren van “echte Ferrari-rijders”.

Prijs excl. BTW

Beschikbare modellen:
– F8 Tributo
– 488 Challenge EVO

Locatie:
– Varano de’Melegari Circuit, Parma

Datum:
– 6/7 oktober

Training 5

Pilota Ferrari Limited Edition*

Stel je technieken en rijvaardigheden op de proef op de beroemdste racebanen ter wereld

Het idee achter de Pilota Ferrari Limited Edition Course is om alle Pilota Ferrari-klanten in de gelegenheid te stellen hun technieken en rijvaardigheden op de proef te stellen op enkele van de beroemdste racebanen ter wereld. Het racecircuit Vallelunga ligt in Campagnano di Roma op ongeveer 30 kilometer van de Italiaanse hoofdstad. De baan is buitengewoon interessant met verscheidene uitdagende bochten en een goede afwisseling tussen gemengde en snelle delen.
Deelnemers worden voorzien van gepersonaliseerde instructies waardoor zij hun vaardigheden snel verder ontwikkelen, met behulp van video en telemetrie die wordt gebruikt om hun prestaties te vergelijken met die van professionele professionele chauffeurs. Het beste van Pilota Ferrari.

*Pilota Ferrari Limited Edition kan worden ingezet in plaats van één andere rijtraining. Bijvoorbeeld: u volgt de Pilota Ferrari Limited Edition in plaats van de ‘Advanced Course’. Dit stelt u in staat de ‘Evolution Course’ nadien te volgen.

Prijs excl. BTW

Beschikbare modellen:
– F8 Tributo
– SF90 Stradale;
– 488 Challenge EVO
– 812 Superfast

Locatie:
– Autodromo del Mugello

Datum:
– 13/14 oktober

Training 6

Corso Pilota Personal Coaching

Een-op-een instructie

Nieuw in het aanbod Corso Pilota is het Persoonlijke Coachingsprogramma. Op Ferrari’s eigen circuit, Pista di Fiorano, krijgt u een eigen coach aangewezen die u in zowel de behendige F8 Tributo als de adembenemende 812 Superfast de geheimen van het legendarische circuit uit de doeken doet. Het programma en de circuitsessies zijn volledig op uw niveau en behoeften afgestemt. Het programma is rijkelijk gevuld en omvat o.a. diners en een overnachting in een luxe villa, gerund door ***Michelin chef Massimo Bottura.

Prijs excl. BTW

Beschikbare modellen:
– F8 Tributo
– 812 Superfast

Locatie:
– Pista di Fiorano (Modena)

Datum:
9 juli

Munsterhuis sportcars

Wilt u meer informatie?

U kunt hier het programma, evenals beschikbare data bekijken. Heeft u vragen of wenst u een brochure thuis te ontvangen? Neem dan gerust op met Patricia Wiesemann via p.wiesemann@munsterhuis.nl of 074-25 55 370. Zij kan u van verdere informatie voorzien omtrent deze unieke Ferrari Driving Courses.