Munsterhuis sportcars

Haal- en brengservice

Munsterhuis

Haal- en brengservice

Door ervaren bestuurders van Munsterhuis

Een groot voordeel van uw auto laten onderhouden bij Munsterhuis Sportscars is dat u gebruik kunt maken van onze haal- en brengservice. Eén van onze ervaren chauffeurs haalt dan uw auto volgens afspraak op bij uw huis of bedrijf. Door hun ervaring weten ze precies hoe ze zeer voorzichtig met uw auto om moeten gaan. Na de reparatie leveren wij uw auto op het afgesproken tijdstip weer af op het door u opgegeven adres. Handig!

Contact

Interesse? Neem gerust
contact met ons op!

Heeft u interesse in onze haal- en brengservice? Dan kunt u voor een afspraak, meer informatie of prijzen contact opnemen via onderstaand formulier. We zijn u graag van dienst!

Optioneel

Alleen halen of brengen kan ook

Door ervaren bestuurders van Munsterhuis

Vanzelfsprekend kunt u de auto ook zelf ophalen of brengen in Hengelo en onze service gebruiken voor alleen het halen of het brengen. Afhankelijk van uw auto en uw wensen gebruiken wij hiervoor onze open of gesloten shuttleaanhanger. U kunt er ook voor kiezen dat een van onze chauffeurs uw auto ophaalt en deze over de weg vervoert naar onze werkplaats.

Vervangend vervoer mogelijk

Wilt u graag vervangend vervoer voor de tijd dat uw auto bij ons is? Wij kunnen dan de auto omwisselen voor een andere, zodat u altijd mobiel blijft. Indien u geen vervangend vervoer wenst dan kan de chauffeur gebracht worden of per openbaar vervoer naar u toe komen.

Contact

Interesse? Neem gerust
contact met ons op!

Heeft u interesse in onze haal- en brengservice? Dan kunt u voor een afspraak, meer informatie of prijzen contact opnemen. We zijn u graag van dienst!