Munsterhuis Sportscars
Inhoud bewerken
Munsterhuis Sportscars

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo

Authorised Bodyshop

Munsterhuis Sportscars: gecertificeerd Ferrari Authorised Bodyshop

Munsterhuis Sportscars, één van de twee officiële Nederlandse Ferrari-dealers, is door Ferrari met ingang van 1 augustus 2023 benoemd tot ‘Authorised Bodyshop’. Daarmee scharen we ons bij het selecte wereldwijde gezelschap van gecertificeerde Ferrari Authorised Bodyshops dat herstelwerkzaamheden aan nieuwe en klassieke Ferrari’s mag uitvoeren.

Gespecialiseerde kennis & expertise

Als officiële vestiging voor de verkoop en aftersales van nieuwe en pre-owned Ferrari-modellen, én de officiële certificering als Classiche Workshop voor de volledige restauratie van Ferrari-klassiekers, zijn we nu formeel ook een Ferrari Authorised Bodyshop. Een Authorised Bodyshop voert (complexe) herstelwerkzaamheden uit aan nieuwe en klassieke Ferrari’s. Hierbij valt te denken aan het herstellen van kleine schades die zijn ontstaan op een parkeerplaats, maar ook aan volledig carrosserieherstel na een aanrijding.

Om in aanmerking te komen voor deze certificering hebben we een tal van investeringen gedaan. Zo hebben we allereerst de bestaande schadeherstel-afdeling volledig gerenoveerd en geüpgradet. Naast de aanschaf van de meest recente en geavanceerde apparatuur is bovendien een select aantal technici van ons in Italië opgeleid om Authorised Bodyshop-werkzaamheden te kunnen en mogen uitvoeren. De complexe technologie van Ferrari’s modellen vraagt om gespecialiseerde kennis, expertise en toegang tot officiële gereedschappen en korte lijnen met de fabriek zelf.

Ferrari Authorised Bodyshop

Service van een ongekend niveau

“Geen Ferrari is hetzelfde. Een Ferrari is namelijk een symbool van passie en een verlengstuk van iemands persoonlijkheid. Daarom doen wij er altijd alles aan om een persoonlijke en gastvrije topervaring te bieden aan onze relaties”, verklaart Frans Munsterhuis namens Munsterhuis Sportscars. “Met de benoeming tot Ferrari Authorised Bodyshop breiden we ons dienstenpakket voor onze relaties nu opnieuw verder uit en tillen we ons servicelevel naar een nog hoger niveau.

Ferrari stelt internationaal hoge eisen aan de kwaliteit van haar dealernetwerk. Als gevolg daarvan mogen herstelwerkzaamheden aan de modellen van het merk enkel worden uitgevoerd door officiële dealervestigingen met het Authorised Bodyshop-predicaat. In Europa behoort Munsterhuis Sportscars tot een exclusief gezelschap van dertig Ferrari-dealers die door Ferrari hiertoe zijn benoemd.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Munsterhuis Sportscars en Ferrari door u aan te melden op onze nieuwsbrief.