Munsterhuis Sportscars
Inhoud bewerken
Munsterhuis Sportscars

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo

Autohotel

Topkwaliteit Bescherming en Uitstekende Service Voor Uw Exclusieve Auto

Het waarborgen van de veiligheid van uw kostbare auto is een van uw belangrijkste prioriteiten. Bij Munsterhuis Sportscars begrijpen we dit volledig en daarom bieden we een toonaangevende stallingsservice aan: Het autohotel. Of u nu uw Ferrari of andere exclusieve sportwagen veilig en droog wilt stallen tijdens uw vakantie of de wintermaanden, ons autohotel in Hengelo staat tot uw beschikking.

Onze moderne hal is speciaal ontworpen om uw Ferrari of andere exclusieve auto voor een maand of langer te huisvesten. De stalling is uitgerust met een geavanceerd alarmsysteem voor maximale veiligheid en het is onze prioriteit om te zorgen dat uw voertuig in perfecte staat blijft.

Ons gespecialiseerde team van professionals zal ervoor zorgen dat de accu van uw auto aangesloten blijft op de lader en dat deze met grote zorg wordt onderhouden. Maar onze service stopt daar niet.

Als extra service voor uw auto, bieden we ook een op maat gemaakte detailingservice. Deze omvat een grondige reiniging, polijsten en waxen, zodat uw auto er bij afhaling weer gloednieuw uitziet.

Extra service

Bent u bezorgd over de logistiek van uw voertuig? Wij nemen die verantwoordelijkheid graag van u over. Wij leveren een betrouwbare en beveiligde haal- en brengservice naar onze faciliteiten. Houdt u alstublieft rekening met het feit dat deze service niet in de standaardprijs is inbegrepen.

Bij Munsterhuis Sportscars streven we naar uitmuntende dienstverlening die uw verwachting overtreft. Wij verzekeren u dat uw exclusieve auto in goede handen is bij ons, zodat u met een gerust hart van uw vakantie of winterperiode kunt genieten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons Autohotel en de extra diensten die we aanbieden. Bij Munsterhuis Sportscars krijgt uw exclusieve auto de VIP-behandeling die hij verdient.

Munsterhuis Sportscars - showroom

Afspraak maken

Aangepaste openingstijden

Vandaag zijn wij in verband met Hemelvaart gesloten

We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen op vrijdag 10 mei!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Munsterhuis Sportscars en Ferrari door u aan te melden op onze nieuwsbrief.