Edit Content
Munsterhuis Sportscars

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo

Autohotel

Uw supercar veilig en droog

U bent zuinig op uw exclusieve Italiaanse auto. Dus wilt u ook dat uw supercar veilig en droog staat tijdens uw vakantie of tijdens de winterperiode. Munsterhuis Sportscars biedt u om die reden een stallingsservice aan: ons Autohotel. In onze moderne hal in Hengelo kunt u uw supercar stallen voor een maand of langer. Uiteraard gaat de accu daar aan de lader en wordt de auto goed verzorgd. Daar kunt u op rekenen.

Afspraak maken

Munsterhuis stalling

De kosten voor stalling in ons Autohotel zijn per maand € 150,- exclusief btw. Deze prijs is gebaseerd op stalling vanaf 6 maanden. Wilt u een andere periode, neem dan contact met ons op voor een prijsopgave op maat. De stallingprijs per maand is inclusief Supplemento (controle + bijvullen vloeistoffen) en poetsbeurt voor aflevering. Uw sportauto komt dus als herboren uit ons Autohotel.

Voorwaarden

Wilt u gebruikmaken van onze stallingservice, dan is het verplicht om uw auto te voorzien van een originele acculader en hoes. Zijn de acculader en/of hoes aan vervanging toe? Dan kunt u via Munsterhuis Sportscars After Sales nieuwe exemplaren aanschaffen.

Munsterhuis Sportscars - showroom

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Munsterhuis Sportscars en Ferrari door u aan te melden op onze nieuwsbrief.