Munsterhuis Sportscars
Inhoud bewerken
Munsterhuis Sportscars

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo

Ferrari Power15 & Onderhoud

Ferrari Power15 & Onderhoud: Dekking tot en met het 15e Jaar

Innovatie in Onderhoud en Garantie

Bij Munsterhuis Sportscars zijn we verheugd om u het Ferrari Power15-programma voor te stellen. Dit programma is een uitstekend voorbeeld van Ferrari’s streven naar het leveren van kwaliteit en klanttevredenheid. Power15 biedt vanaf het derde eigendomsjaar een uitgebreide garantie, waarbij essentiële componenten zoals de motor, versnellingsbak, transmissie, en belangrijke mechanische en elektronische onderdelen gedekt zijn.

Uitgebreide Zorg en Flexibiliteit

Wat Power15 uniek maakt, is dat het twee eerdere programma’s samenbrengt om een hoger niveau van bescherming te bieden voor zowel nieuwe als tweedehands Ferrari’s, tot en met het 15e jaar. Bovendien is deze garantie overdraagbaar op volgende eigenaars.

Extra Diensten voor Extra Gemoedsrust

Daarnaast biedt Power15 klanten speciale aanvullende services en Roadside Assistance, indien beschikbaar, voor die momenten waarop u wellicht wat extra ondersteuning nodig heeft.

Een Gecombineerd Aanbod: Power15 & Maintenance

Om het aanbod nog aantrekkelijker te maken, introduceert Ferrari ook het Power15 & Maintenance-programma. Dit combineert de voordelen van het Power15-garantieprogramma met een uitgebreid onderhoudsplan. Het Power15 & Maintenance-programma breidt Ferrari’s unieke 7-jarige onderhoudsprogramma uit tot 15 jaar, waarbij onderhoud om de 20.000 km of jaarlijks wordt aangeboden, zonder kilometerbeperking.

Ferrari Power15

Waarom Kiezen voor Power15 & Onderhoud?

Het kiezen van Power15 & Onderhoud betekent dat u vertrouwt op een programma dat speciaal is ontworpen om complete zorg te bieden en ervoor te zorgen dat uw auto volgens de hoogste normen wordt onderhouden. Deze combinatie van garantie en onderhoud beschermt de functionele integriteit van uw Ferrari en biedt u gemoedsrust.

We nodigen u uit om contact op te nemen met ons team bij Munsterhuis Sportscars voor meer informatie over het Ferrari Power15 & Onderhoud programma. Ontdek hoe dit programma kan bijdragen aan een zorgeloze en verfijnde rijervaring met uw Ferrari.

Afspraak maken

Aangepaste openingstijden

Vandaag zijn wij in verband met Hemelvaart gesloten

We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen op vrijdag 10 mei!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Munsterhuis Sportscars en Ferrari door u aan te melden op onze nieuwsbrief.