Munsterhuis Sportscars
Inhoud bewerken
Munsterhuis Sportscars

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo

Ferrari Premium

Ferrari Premium - Munsterhuis Sportscars

Een uniek regulier- en preventief onderhoudsplan voor de eerste 20 jaar van het leven van uw auto.

Wat is Ferrari Premium?

Ferrari Premium vult het brede scala van officiële diensten aan die Ferrari aanbiedt nadat een klant een auto heeft gekocht. Het zorgt voor continuïteit gedurende de eerste 20 jaar van het leven van de auto en biedt vereenvoudigde toegang tot de Ferrari Classiche-certificering. Hierdoor wordt eigenaren van Ferrari-auto’s een uitgebreide en volledig exclusieve service geboden.

Wat biedt ons programma?

Met ons programma verzekeren we u van het vervangen van onderdelen die in de loop van de tijd slijten. Leden krijgen het exclusieve Ferrari Premium Certificaat en vereenvoudigde toegang tot Ferrari Classiche certificering. Dit initiatief is uniek en richt zich op het optimaliseren van de efficiëntie, betrouwbaarheid en marktwaarde van Ferrari’s. Het benadrukt onze toewijding om de tevredenheid van klanten en de kwaliteit van onze diensten te garanderen.

 

Onze toegewijde service

De service wordt in de loop der jaren verleend door zeer gespecialiseerde technici van het officiële Ferrari Service Network. Zij gebruiken uitsluitend originele Ferrari-onderdelen om deze modellen te beschermen en absolute, onbetwiste kwaliteit te leveren.

Het verkrijgen van het Ferrari Premium Certificaat

Om het Ferrari Premium Certificaat te ontvangen, moet er voldaan zijn aan het preventieve onderhoudsprogramma, de voorwaarden en termijnen van het standaard onderhoudsprogramma, en de uitvoering van de werkzaamheden die zijn voorzien in de verschillende productcampagnes met betrekking tot de auto.

Ferrari Premium

Wie kan profiteren van het programma?

Eigenaars van de volgende modellen kunnen profiteren van het programma: 360 Modena (alle versies), 599 GTB Fiorano, F430 (alle versies), 612 Scaglietti, 612 Scaglietti Sessanta, 612 One to One, 456 GT / GTA, 456M GT / GTA, 550 Maranello, 550 Barchetta, 575 Maranello, 575 Superamerica, 599 GTO, 599 SA Aperta en Enzo.

Afspraak maken

Aangepaste openingstijden

Vandaag zijn wij in verband met Hemelvaart gesloten

We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen op vrijdag 10 mei!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Munsterhuis Sportscars en Ferrari door u aan te melden op onze nieuwsbrief.