Munsterhuis Sportscars
Inhoud bewerken
Munsterhuis Sportscars

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo

Haal- & brengservice

Haal- en brengservice bij Munsterhuis Sportscars

Bij Munsterhuis Sportscars begrijpen we dat het laten onderhouden van uw auto een noodzaak is, maar we erkennen ook dat het vaak een uitdaging kan zijn om tijd te vinden in uw drukke schema. Daarom bieden we bij Munsterhuis niet alleen een haal- en brengservice aan, maar ook een uniek Autohotel, beide verzorgd door onze ervaren bestuurders.

Wanneer u ervoor kiest om uw auto door ons te laten onderhouden, kunt u erop vertrouwen dat wij het proces van begin tot eind probleemloos voor u maken. Als onderdeel van de haal- en brengservice, zal een van onze ervaren chauffeurs, die specifiek getraind zijn en bekend zijn met alle soorten voertuigen, uw auto ophalen bij uw huis of bedrijf volgens de vooraf afgesproken planning. Dankzij onze uitgebreide ervaring en grondige kennis, waarderen wij de unieke handling en gevoeligheid van elke auto en weten we precies hoe we met de grootste zorg uw kostbare auto moeten behandelen.

Autohotel bij Munsterhuis Sportscars

Maar dat is nog niet alles. Wij begrijpen dat uw auto soms een veilige en beschermde plek nodig heeft om te verblijven tijdens langere periodes van inactiviteit of als u op reis bent. Daarom bieden we bij Munsterhuis Sportscars ook een Autohotel aan – een perfecte oplossing voor het stallen van uw auto onder optimale omstandigheden. En u hoeft zich geen zorgen te maken over het transport naar het Autohotel, want dat regelen wij ook graag voor u.

Autohotel

Onderhoud en Zorg bij Munsterhuis Sportscars

Tijdens het onderhoud behandelen wij uw auto met dezelfde professionaliteit en aandacht voor detail, zodat u kunt genieten van een hoogwaardige service die Munsterhuis Sportscars kenmerkt. En als het werk eenmaal gedaan is, rust onze service nog niet. Wij zorgen ervoor dat uw auto niet alleen onderhouden wordt, maar ook gereinigd, gecontroleerd en klaargemaakt voor uw volgende rit.

Wanneer uw auto gereed is, zal onze ervaren chauffeur uw auto terugbrengen naar het door u opgegeven adres of indien gewenst, naar ons Autohotel. Het is alsof uw auto nooit is weggeweest, behalve dan dat hij nu weer in optimale conditie verkeert. Dat is de kwaliteit en het gemak dat Munsterhuis Sportscars u biedt, en dat maakt ons de ideale keuze voor uw onderhoudsbehoeften en stallingsopties.

Afspraak maken

Aangepaste openingstijden

Vandaag zijn wij in verband met Hemelvaart gesloten

We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen op vrijdag 10 mei!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Munsterhuis Sportscars en Ferrari door u aan te melden op onze nieuwsbrief.