Edit Content
Munsterhuis Sportscars

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo

Haal- & brengservice

Door ervaren bestuurders van Munsterhuis

Een groot voordeel van uw auto laten onderhouden bij Munsterhuis Sportscars is dat u gebruik kunt maken van onze haal- en brengservice. Eén van onze ervaren chauffeurs haalt dan uw auto volgens afspraak op bij uw huis of bedrijf. Door hun ervaring weten ze precies hoe ze zeer voorzichtig met uw auto om moeten gaan. Na de reparatie leveren wij uw auto op het afgesproken tijdstip weer af op het door u opgegeven adres.

Afspraak maken

Alleen halen of brengen kan ook

Vanzelfsprekend kunt u de auto ook zelf ophalen of brengen in Hengelo en onze service gebruiken voor alleen het halen of het brengen. Afhankelijk van uw auto en uw wensen gebruiken wij hiervoor onze open of gesloten shuttleaanhanger. U kunt er ook voor kiezen om uw auto te laten ophalen door onze chauffeur. Deze zal vervolgens uw auto, met de hoognodige zorg, over de weg vervoeren naar onze werkplaats.

Vervangend vervoer mogelijk

Wilt u graag vervangend vervoer voor de tijd dat uw auto bij ons is? Wij kunnen dan de auto omwisselen voor een andere, zodat u altijd mobiel blijft. Indien u geen vervangend vervoer wenst dan kan de chauffeur gebracht worden of per openbaar vervoer naar u toe komen.

Munsterhuis Sportscars - werkplaats

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Munsterhuis Sportscars en Ferrari door u aan te melden op onze nieuwsbrief.