Munsterhuis Sportscars
Inhoud bewerken
Munsterhuis Sportscars

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo

LaFerrari Power

LaFerrari Power: Ervaar de Kracht van Uitzonderlijke Prestaties

Bij Munsterhuis Sportscars begrijpen we de pure kracht en het vakmanschap dat in elke LaFerrari en LaFerrari Aperta vloeit, gelanceerd in 2013 en 2016. Daarom presenteren wij u met trots ons nieuwste aanbod: LaFerrari Power. Deze unieke service verhoogt het niveau van after-sales ondersteuning voor deze limited-edition supercars aanzienlijk en weerspiegelt onze toewijding aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van Ferrari’s voortreffelijke wagens.

Wat is LaFerrari Power?

LaFerrari Power voorziet in een aanvullende garantie van twee jaar, die kan worden geactiveerd bij elke officiële Ferrari-dealer, waaronder Munsterhuis Sportscars. Deze uitgebreide garantie is van toepassing op diverse belangrijke onderdelen van uw LaFerrari, waaronder het revolutionaire HY-KERS hybridesysteem en de High Voltage Battery.

Een Nieuwe Standaard voor Garantie

Het is de eerste keer dat Ferrari een dergelijke uitgebreide garantie aanbiedt voor een van haar limited-edition modellen. Deze garantie weerspiegelt niet alleen ons vertrouwen in de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze auto’s, maar versterkt ook de verbintenis van Ferrari en Munsterhuis Sportscars om de allerbeste service te leveren aan onze klanten.

LaFerrari Power en Onderhoud

Naast de uitgebreide garantiedekking, omvat LaFerrari Power ook jaarlijks gepland onderhoud. Tijdens deze onderhoudsbeurten ondergaat uw auto een uitgebreide inspectie door onze technici die zijn opgeleid in Maranello, het hart van Ferrari. Deze professionals zorgen ervoor dat uw LaFerrari of LaFerrari Aperta perfect functioneert, zodat u kunt blijven genieten van de ongeëvenaarde kracht en prestaties van deze prachtige sportwagens.

Afspraak maken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Munsterhuis Sportscars en Ferrari door u aan te melden op onze nieuwsbrief.