Munsterhuis Sportscars
Inhoud bewerken
Munsterhuis Sportscars

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo

Officina Classiche

Gecertificeerd Officina Classiche Dealer

Als u een liefhebber bent van oldtimers en klassieke auto’s, dan weet u dat exclusiviteit en kwaliteit centraal staan in uw keuze. Munsterhuis Sportscars begrijpt dit als geen ander en biedt voertuigen die volledig passen bij uw verfijnde autovoorkeur. Als officiële Officina Classiche dealer van Ferrari zijn wij de logische keuze voor de verzorging en certificering van uw historische Ferrari-collectie.

Onze status als Officina Classiche-dealer betekent dat we in nauwe samenwerking met de fabriek de authenticiteit van uw klassieke Ferrari controleren. Na het doorstaan van de strenge kwaliteitscontrole, ontvangt uw Ferrari het Officina Classiche certificaat, wat niet alleen bijdraagt aan het behoud van de waarde, maar ook garant staat voor de veiligheid van uw auto.

De Perfecte Beleving van Klassieke Autoliefhebberij

Bij Munsterhuis Sportscars begrijpen wij dat het bezitten van een klassieker of oldtimer meer is dan alleen het bezitten van een vervoersmiddel; het is een passie. Het gaat om het gevoel dat het rijden in een zorgvuldig gerestaureerde klassieker of oldtimer met zich meebrengt; het geluid van de motor, de geur van het leder en de elegante lijnen die het design van de klassieker of oldtimer kenmerken. Deze elementen samen creëren een onvergetelijke ervaring.

Onze Collectie Klassiekers en Oldtimers

Ons assortiment omvat niet alleen prachtige Ferrari klassiekers, maar wij hebben ook parels van oldtimers en klassiekers van andere gerenommeerde merken. Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren en samen met u de klassieker of oldtimer te vinden die perfect bij u past.

Restauratie en Onderhoud van Klassiekers en Oldtimers

Bovendien beschikt Munsterhuis Sportscars over een team van gespecialiseerde monteurs die uw klassieker of oldtimer met precisie en liefde kunnen onderhouden en restaureren. Of het nu gaat om een kleine beurt, een grondige restauratie of het vinden van zeldzame onderdelen voor uw klassieker of oldtimer, wij zetten ons in om uw klassieker in topconditie te houden.

Officina Classiche - Munsterhuis Sportscars

Vind uw Droomklassieker bij Munsterhuis Sportscars

Het vinden van de perfecte klassieke auto of oldtimer kan een uitdaging zijn, maar bij Munsterhuis Sportscars maken we dit proces eenvoudig en plezierig. Naast onze indrukwekkende collectie klassiekers en oldtimers, bieden wij ook een op maat gemaakte zoekservice om u te helpen uw droomauto te vinden. Of uw hart nu uitgaat naar een zeldzame Ferrari uit de jaren ’60 of een andere oldtimer, onze experts gebruiken hun uitgebreide kennis en internationale netwerk om uw perfecte match te vinden.

Wij begrijpen dat de zoektocht naar een klassieker of oldtimer net zo spannend is als het bezitten ervan. Daarom zijn we toegewijd om u bij elke stap van het proces te ondersteunen. Van het identificeren van uw unieke behoeften en voorkeuren, tot het zoeken en inspecteren van potentiële auto’s, wij zijn er om u te begeleiden en adviseren. Onze passie is het realiseren van uw droom om eigenaar te worden van een authentieke, gecertificeerde en prachtig onderhouden klassieke auto of oldtimer.

Afspraak maken

Aangepaste openingstijden

Vandaag zijn wij in verband met Hemelvaart gesloten

We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen op vrijdag 10 mei!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Munsterhuis Sportscars en Ferrari door u aan te melden op onze nieuwsbrief.