Edit Content
Munsterhuis Sportscars

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo

Officina Classiche

Gecertificeerd Classiche dealer

Wanneer het gaat om klassieke auto’s dan kiest u voor exclusiviteit en kwaliteit. Precies zoals wij dat doen. Daarom bent u bij Munsterhuis Sportscars aan het juiste adres voor classics die helemaal passen bij uw smaak op het gebied van auto’s. Doordat wij officieel dealer zijn van Ferrari is het logisch dat u ook de classics van deze merken onder ons dak vindt. Dat is te danken aan onze jarenlange ervaring, uitgebreide expertise en een indrukwekkend internationaal netwerk. Maar wij hebben ook een neusje voor klassieke auto’s van andere merken. Vraag ons dus gerust naar de mogelijkheden. Wij zoeken graag mee naar uw droomauto.

Afspraak maken

Welke klassieker van topkwaliteit kiest u?

Of u nu vooraf al precies weet welke auto u wilt of u bent zich nog aan het oriënteren, u wilt kunnen vertrouwen op een auto van de beste kwaliteit. Daar helpen wij u graag bij. Vertrouw op de uitvoerige inspecties die zijn uitgevoerd door onze ervaren monteurs. Zij kennen hun klassiekers en weten dus precies hoe u uw classic graag heeft.

Ook voor onderhoud en schadeherstel

Zelfs perfect rijdende classics moeten af en toe een onderhoudsbeurt of APK krijgen. Of misschien is er iets stuk en wilt u het perfect gerepareerd hebben. In onze werkplaats zorgen wij ervoor. Ook kunt u bij Munsterhuis Sportscars terecht voor schadeherstel van uw klassieker. We hopen uiteraard dat het nooit nodig zal zijn. Maar mocht het toch gebeuren, dan kunt u op ons rekenen.

Munsterhuis Sportscars - service

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Munsterhuis Sportscars en Ferrari door u aan te melden op onze nieuwsbrief.