Munsterhuis Sportscars
Inhoud bewerken
Munsterhuis Sportscars

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo

Onderhoud

Ferrari Onderhoud bij Munsterhuis Sportscars

Zoekt u betrouwbare en ervaren zorg voor uw Ferrari? Als officiële Ferrari-dealer is Munsterhuis Sportscars uw betrouwbare partner voor alle aspecten van onderhoud aan uw bijzondere voertuig. Met meer dan vijftig jaar ervaring, verzekeren we u dat uw Ferrari bij ons in goede handen is.

Waarom kiezen voor Munsterhuis Sportscars voor uw Ferrari onderhoud?

  • Officiële Ferrari Dealer: Als een officiële dealer van Ferrari, hebben wij toegang tot de laatste technologie en de specifieke kennis die nodig is om uw auto in topconditie te houden.
  • Concurrerende Prijzen: Het is een veelvoorkomend misverstand dat onderhoud bij een officiële dealer duurder is. Bij Munsterhuis Sportscars bieden we concurrerende prijzen, maar met het voordeel van gespecialiseerde, authentieke service.
  • Originele Ferrari Onderdelen met Fabrieksgarantie: We gebruiken uitsluitend originele Ferrari-onderdelen, die niet alleen de prestaties en authenticiteit van uw sportauto waarborgen, maar ook worden geleverd met een fabrieksgarantie voor uw gemoedsrust.
  • Meer dan 50 Jaar Kennis en Ervaring: Met meer dan 50 jaar ervaring in het onderhouden van luxe sportauto’s, zijn wij in staat om de meest complexe vraagstukken met uw Ferrari efficiënt aan te pakken.
  • Gecertificeerde Monteurs: Ons team van monteurs zijn speciaal opgeleid en gecertificeerd in Ferrari-technologieën. Zij garanderen hoogwaardige service en onderhoud voor uw geliefde sportauto.
  • Snel en Effectief Onderhoud: Wij begrijpen hoe belangrijk het is om snel weer op weg te zijn. Onze monteurs zorgen ervoor dat onverwachte problemen efficiënt worden opgelost zodat u zonder vertraging van uw Ferrari kunt genieten.
  • Geavanceerde Diagnostisch Materiaal: Onze werkplaats is uitgerust met geavanceerde diagnostische apparatuur om snel en nauwkeurig de conditie van uw Ferrari te beoordelen. Dit stelt ons in staat om onderhoud op maat te bieden en potentiële problemen vroegtijdig te signaleren.
  • VIP Klantenervaring: Als klant van Munsterhuis Sportscars wordt u altijd met de grootst mogelijke zorg en aandacht behandeld. Wij streven naar een unieke en luxueuze ervaring voor elke eigenaar van een Ferrari en bieden daarom een reeks van extra diensten zoals haal- en brengservice en vervangend vervoer.
  • 24/7 Pechhulp: Wij bieden ook 24/7 pechhulp voor onze klanten. Mocht u onderweg problemen ondervinden, dan staan wij klaar om u te helpen, ongeacht het tijdstip.

 

Kies voor een optimale rijervaring en zekerheid door uw Ferrari te onderhouden bij Munsterhuis Sportscars. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak of meer informatie over onze gespecialiseerde Ferrari-service.

7-Year Genuine Maintenance

Het reguliere onderhoudsprogramma dat standaard wordt geleverd op alle nieuwe Ferrari’s gedurende de eerste zeven jaar heet 7-Year Genuine Maintenance.

Ferrari’s ongeëvenaarde kwaliteitsnormen en constante focus op klantenservice liggen ten grondslag aan het uitgebreide zevenjarige onderhoudsprogramma dat wordt aangeboden dat al het reguliere onderhoud dekt voor de eerste zeven jaar van de levensduur van de auto. Dit onderhoudsprogramma is kosteloos en zorgt ervoor dat de auto’s van liefhebbers door de jaren heen optimaal blijven presteren en veilig blijven.

De 7-Year Genuine Maintenance-service is een weerspiegeling van Ferrari’s niet-aflatende toewijding aan haar klanten. Dit servicepakket is specifiek gekoppeld aan elke auto: het onderhoud wordt namelijk “doorgegeven” aan de nieuwe eigenaar als de auto wordt verkocht. Het programma omvat: arbeidsloon, originele vervangingsonderdelen, smeermiddelen, motorolie, remvloeistof.

De controles vinden één keer per jaar plaats (of maximaal elke 20.000 km) en worden uitgevoerd door hoogopgeleide dealermonteurs die zijn opgeleid in het Ferrari Training Centre in Maranello: niemand kent de unieke kenmerken van Ferrari’s beter dan zij.

Laat uw Ferrari presteren zoals het bedoeld is. Neem contact op met Munsterhuis Sportscars voor een vrijblijvende offerte of om uw onderhoudsafspraak in te plannen. Ervaar de passie en expertise die alleen een officiële Ferrari-dealer kan bieden.

Onderhoud Munsterhuis Sportscars

Afspraak maken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Munsterhuis Sportscars en Ferrari door u aan te melden op onze nieuwsbrief.