Edit Content
Munsterhuis Sportscars

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo

Verzekeringen

Op maat gemaakt voor uw supercar

Als u een exclusieve auto bezit, zoals een Ferrari, dan bent u daar zuinig op. U wilt de wagen dan ook goed verzekeren. Daarmee helpen wij u graag. Wij kunnen uw auto verzekeren tegen een zeer scherpe premie. Rijdt u in een exclusieve auto zoals bijvoorbeeld een Ferrari? Laat uw exclusieve auto dan goed verzekeren. Dit is vooral belangrijk voor auto’s die duurder zijn dan zo’n € 80.000.

 

Heeft u een uitgebreide autocollectie of een bijzondere oldtimer?

Ook in dat geval kan het verstandig zijn om voor een exclusieve autoverzekering te kiezen. Neem voor meer informatie contact met ons op. Zodat we u een interessant aanbod kunnen doen die passen bij uw situatie en wensen.

Afspraak maken

Wij adviseren u graag

Er zijn verschillende soorten autoverzekeringen waar u uit kunt kiezen voor uw sportauto. De leeftijd van uw auto en het aantal kilometers dat u op jaarbasis rijdt bepalen vaak welke het beste bij uw situatie past. Zoals u weet, bent u wettelijk verplicht om een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WA) af te sluiten. Maar er zijn ook uitgebreidere autoverzekeringen voor uw dierbare bezit.

– Met een WA-autoverzekering bent u verzekerd als u schade bij anderen veroorzaakt met uw motorvoertuig en u daarvoor aansprakelijk bent.

– Kiest u voor een beperkt cascoverzekering dan is uw motorvoertuig verzekerd voor bijvoorbeeld diefstal en storm- en bliksemschade.

– Met een volledig cascoverzekering (ook wel allrisk verzekering genoemd) bent u, naast alle schade die gedekt wordt door een beperkte cascoverzekering, ook verzekerd voor schade die u zelf heeft veroorzaakt aan uw motorvoertuig óf die anderen aan uw voertuig hebben veroorzaakt.

Munsterhuis Sportscars - showroom

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Munsterhuis Sportscars en Ferrari door u aan te melden op onze nieuwsbrief.