Munsterhuis Sportscars
Inhoud bewerken
Munsterhuis Sportscars

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo

Disclaimer

Per 1 november 2016 worden voor de consument de consumentenprijzen als volgt weergegeven:

Nieuwe auto’s

De genoemde prijs is een consumenten(advies)prijs (vanaf prijs) en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument.

(Onvermijdbare kosten: nettoprijs + btw, bpm, kenteken, leges, recyclingbijdrage, 0 beurt, rijklaar maken, poetsen, €10 brandstof. Per merk zijn er verschillende aanvullingen mogelijk, waarover wij u graag persoonlijk informeren)

Middels een optioneel afleverpakket kunt u kiezen voor extra diensten, producten en/of services.

Gebruikte auto’s

De genoemde prijs is een consumenten(advies)prijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument.

(Onvermijdbare kosten: nettoprijs + btw, bpm, kenteken, leges, Auto wassen en zuigen, 6 maanden BOVAG-garantie, minimaal 6 maanden APK, € 10 brandstof)

Middels een optioneel afleverpakket kunt u kiezen voor extra diensten, producten en/of services.

Voor zakelijke transacties (B2B) dienen wel afleverkosten betaald te worden. Hierover meer informatie bij uw verkoper.

Bedrijfsauto’s worden altijd geadverteerd met een prijs exclusief BPM en BTW en is dus een B2B prijs. Wanneer u als consument een bedrijfswagen aan wilt schaffen dan wordt de nettoprijs altijd vermeerderd met de eventuele BPM en BTW.

Disclaimer website

Het zich toegang verschaffen tot en het gebruiken van deze site, betekent dat de gebruiker kennis heeft genomen van onderstaande voorwaarden, deze te begrijpen, daarmee in te stemmen en daaraan gebonden te zijn:

Informatie op deze website
Munsterhuis Sportscars besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op deze website. Onjuistheden en onvolledigheden in de getoonde gegevens kunnen echter voorkomen. Munsterhuis Sportscars wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden dan wel onjuistheden in de op of via deze site weergegeven informatie en behoudt zich het recht voor de inhoud van de informatie op de website te wijzigen.

Functioneren van deze website
Munsterhuis Sportscars garandeert niet de foutloze werking of ononderbroken toegankelijkheid van deze website of de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten. Munsterhuis Sportscars is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie en diensten.

Verwijzingen en hyperlinks
Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. Munsterhuis Sportscars aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van internetsites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Virussen
Munsterhuis Sportscars garandeert niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.

 

Aangepaste openingstijden

Vandaag zijn wij in verband met Hemelvaart gesloten

We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen op vrijdag 10 mei!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Munsterhuis Sportscars en Ferrari door u aan te melden op onze nieuwsbrief.