Munsterhuis Sportscars
Inhoud bewerken
Munsterhuis Sportscars

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo

Ferrari 296 GTB

Stap in de wereld van ongeëvenaard rijplezier met de Ferrari 296 GTB, de nieuwste evolutie in Ferrari’s concept van een tweezits sportberlinetta met midden-achtermotor. Technologisch gezien is deze auto een revolutie, met een nieuwe 120° V6-motor in het Maranello-gamma, gekoppeld aan een krachtige plug-in (PHEV) elektromotor die een indrukwekkende 663 pk kan leveren. Het ontwerp en de aerodynamica van de 296 GTB breken met het verleden en beloven een onvergelijkbare rijervaring, zowel op het circuit voor maximale prestaties als in het dagelijkse verkeer.

Innovatieve Technologie: 296 GTB in Detail

De 296 GTB markeert een mijlpaal als de eerste productieauto van Ferrari met het iconische steigerende paard als embleem en een baanbrekende 120° blokhoek V6 turbomotor. Deze motorconfiguratie, geïnspireerd op de legendarische race-ervaring van Ferrari, levert een buitengewoon vermogen van 663 pk, met een record van 221 pk/l voor het specifieke koppel van een productieauto. De geschiedenis van het steigerende paard en zijn V6-motor gaat terug tot de overwinningen in de Targa Florio en Formule 1-titels in de jaren zestig.

Ferrari 296 GTB
Ferrari 296 GTB
Ferrari 296 GTB
Ferrari 296 GTB

Superieure Prestaties

De 296 GTB betreedt het segment van sportberlinetta’s met radicale keuzes. De V-vormige carterpan bevat de turbocompressor en verbetert het temperatuur beheer, terwijl een actieve aerodynamische module aan de achterzijde voor extra downforce zorgt. De geavanceerde aerodynamica resulteert in 10% meer downforce in LD-configuratie en nog eens 100 kg extra dankzij de actieve HD-spoiler, wat resulteert in ongeëvenaarde wendbaarheid, remprestaties en rijplezier.

Ferrari 296 GTB interieur

Optimaal Rijgenot

De dynamische ontwikkeling van de 296 GTB omvat geavanceerde functies zoals de ‘ABS evo’-controller en de geïntegreerde gripindicator. Het resultaat is een auto die topprestaties levert met een snelheid van 135 km/u in de eDrive-stand. Het interieur van de 296 GTB combineert een volledig digitale interface met een minimalistisch design, waardoor de bestuurder zich als een bijrijder voelt tijdens deze reis vol puur rijgenot.

Ervaar de Ferrari 296 GTB bij Munsterhuis Ferrari

Op zoek naar de Ferrari 296 GTB of andere prachtige Ferrari modellen? Kom dan langs in onze showroom in Hengelo. Als officiële Ferrari dealer in Nederland kunnen we u een uitgebreid aanbod laten zien en profiteert u van tal van exclusieve privileges, zoals fabrieksbezoeken en Corso Pilota. Kom langs in onze showroom in Hengelo en ontdek zelf de ongelooflijke kracht en prestaties van de Ferrari 296 GTB.

Meer informatie over de

Ferrari 296 GTB

Aangepaste openingstijden

Vandaag zijn wij in verband met Hemelvaart gesloten

We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen op vrijdag 10 mei!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Munsterhuis Sportscars en Ferrari door u aan te melden op onze nieuwsbrief.