Munsterhuis Sportscars
Inhoud bewerken
Munsterhuis Sportscars

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo

Ferrari 296 GTS

Ontdek de krachtige Ferrari 296 GTS, de evolutie van het tweezits berlinetta spider concept. Ervaar 830 pk aan vermogen, geleverd door de innovatieve 120° V6-motor en plug-in elektromotor. Plezier achter het stuur gaat verder dan ooit tevoren; elke rit biedt opwindende emoties met zich mee.

Krachtige V6-motor met Historische Roots

De Ferrari 296 GTS is het eerste spider model van Ferrari met een 120° 6-cilinder turbomotor. Geïnspireerd door de legendarische 246 SP uit 1961, biedt de compacte V6-motor 663 pk en een harmonieus geluid dat het beste van turbo’s en V12 motor combineert.

Innovatieve Hybride Architectuur

Met een unieke achterwielaangedreven plug-in hybride lay-out, integreert de 296 GTS een achterin geplaatste elektromotor en verbrandingsmotor. Het resultaat is een indrukwekkend totaalvermogen van 830 pk en een elektrische modus voor dagelijks gebruik, waardoor elke rit veelzijdig en plezierig wordt.

Ferrari 296 GTS
Ferrari 296 GTS
Ferrari 296 GTS motor
Ferrari 296 GTS Cockpit

Design dat Prestatie Benadrukt

Het ontwerp van de 296 GTS benadrukt prestaties en aerodynamische oplossingen. Het openen van de kap onthult een elegante architectuur die het idee van open rijden naar een hoger niveau tilt en met het Assetto Fiorano-pakket krijgt de spider extra gewichtsvermindering en aerodynamische functies.

Geavanceerde Bedieningsfuncties

De dynamische ontwikkeling van de 296 GTS richt zich op het verbeteren van de prestaties, bestuurdersbetrokkenheid en toegankelijkheid. Met innovaties zoals de ABS EVO-controller en het geoptimaliseerde chassis biedt de 296 GTS een ongeëvenaarde rijervaring.

Ultiem Presterende Spider

Accentueer de extreme prestaties met het 296 GTS Assetto Fiorano-pakket, inclusief aanpasbare Multimatic-schokdempers en koolstofvezel onderdelen. Het pakket biedt ook een exclusieve livery geïnspireerd op de 250 Le Mans, waardoor de 296 GTS nog unieker wordt.

Ervaar de Ferrari 296 GTS bij Munsterhuis Ferrari

Op zoek naar de Ferrari 296 GTS of andere prachtige Ferrari modellen? Kom dan langs in onze showroom in Hengelo. Als officiële Ferrari dealer in Nederland kunnen we u een uitgebreid aanbod laten zien en profiteert u van tal van exclusieve privileges, zoals fabrieksbezoeken en Corso Pilota. Kom langs in onze showroom in Hengelo en ontdek zelf de ongelooflijke kracht en prestaties van de Ferrari 296 GTS.

Meer informatie over de

Ferrari 296 GTS

Aangepaste openingstijden

Vandaag zijn wij in verband met Hemelvaart gesloten

We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen op vrijdag 10 mei!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Munsterhuis Sportscars en Ferrari door u aan te melden op onze nieuwsbrief.