Inhoud bewerken
Munsterhuis Sportscars

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo

Ferrari Roma

De Ferrari Roma, de nieuwe 2+ coupé met middenvoormotor van Ferrari, heeft verfijnde proporties en een tijdloos design in combinatie met ongeëvenaarde prestaties en rijeigenschappen. Met zijn kenmerkende flair en stijl is de auto een eigentijdse weergave van de zorgeloze, plezierige manier van leven die Rome in de jaren vijftig en zestig kenmerkte.

Elegant, zuiver ontwerp

De benadering van het Ferrari Styling Centre voor het exterieur van de Ferrari Roma is gericht op een strak design en een absolute symbiose tussen de verschillende elementen met harmonieuze proporties en pure, elegante volumes. Om dat formele minimalisme te onderstrepen, zijn alle overbodige details verwijderd. 

Ferrari Roma
Ferrari Roma
Ferrari roma sleutel
Ferrari Roma wiel
Roma cockpit

Buitengewoon leuk om te rijden

Het chassis van de Ferrari Roma profiteert van de technologie die Ferrari heeft ontwikkeld voor haar nieuwe generatie modellen; zowel de carrosserie als het chassis zijn opnieuw ontworpen om de nieuwste gewichtsvermindering en geavanceerde productie technologieën te integreren. In feite is 70% van de componenten volledig nieuw. De 2+ Ferrari Roma met middenvoormotor heeft de beste verhouding tussen gewicht en vermogen in zijn segment (2,37 kg/pk), wat de rijdynamiek en het reactievermogen ten goede komt.

Ferrari Roma achterkant
Ferrari roma motorblok

Summum van prestaties

De Ferrari Roma vertegenwoordigt het summum van prestaties in deze categorie, dankzij zijn turbogeblazen V8 uit de motorfamilie die vier jaar achtereen de algemene International Engine of the Year award heeft gewonnen. In deze versie haalt de motor 620 pk bij 7500 tpm en is hij gekoppeld aan de nieuwe 8-traps DCT-versnellingsbak die werd geïntroduceerd op de SF90 Stradale.

Ervaar de Ferrari Roma bij Munsterhuis Ferrari

Als officiële Ferrari dealer in Nederland kunnen we u een uitgebreid aanbod laten zien en profiteert u van tal van exclusieve privileges, zoals fabrieksbezoeken en Corso Pilota. Kom langs in onze showroom in Hengelo en ontdek zelf de ongelooflijke kracht en prestaties van de Ferrari Roma. 

Meer informatie over de

Ferrari Roma

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Munsterhuis Sportscars en Ferrari door u aan te melden op onze nieuwsbrief.