The Ferrari GTC4Lusso T, The other side of Lusso

Ferrari GTC4Lusso T

De eerste vierzitter die wordt aangedreven door een V8 turbo

De Ferrari GTC4Lusso T is dé vierzitter die voor een belangrijke evolutie zorgt in het Grand-Tourer concept door het integreren van achterwielbesturing in combinatie met vierwielaandrijving.

Prestaties

De eerste vierzitter die wordt aangedreven door een V8 turbo

De nieuwe GTC4Lusso T is uitgerust met een evolutie van de 3,9-liter V8-turbo. Deze motor, die bij 7.500 tpm een maximum van 610 pk uit perst, staat garant voor een krachtige acceleratie met een maximum koppel van 760 Nm. Ondanks deze indrukwekkende prestaties garandeert de GTC4Lusso T met zijn brandstofverbruik een grote actieradius, ideaal voor in de stad of lange ritten. De kenmerken van de V8-turbo passen bij het dagelijks rijden in een stedelijke context. Een rijk & krachtig geluid bij het accelereren, die bij lagere snelheden meer gedempt wordt. Een snelle acceleratie bij een laag toerental dankzij de veelzijdige, modulaire koppel afgifte en, last but not least, een uitstekende actieradius. De combinatie van deze aandrijflijn met achterwielaandrijving heeft geleid tot een aanzienlijke gewichtsbesparing. Het toevoegen van vierwielbesturing geeft de auto extra wendbaarheid en snellere reacties.

Vermogen gecombineerd (pk)

  • 70% 70%

Vermogen (Nm)

  • 75% 75%

Gewicht (kg)

Behendig, dynamisch & opwindend rijgedrag

De styling van de GTC4Lusso T blijft dezelfde innovatieve kijk hebben op de shooting brake coupé. Het model herinterpreteert het concept met een extreem gestroomlijnde, taps toelopende vorm die hem een fastback-achtige silhouet geeft. Het interieur is een moeiteloze samensmelting van kenmerkende Ferrari-styling en de luxueuze elegantie die van een vierzitter GT wordt verwacht. De GTC4Lusso T is voorzien van de unieke Dual Cockpit-architectuur, ontworpen om de gedeelde rijervaring voor zowel de bestuurder als de passagier te verbeteren. Het bevat ook de nieuwste versie van het infotainmentsysteem, compleet met een indrukwekkend 10,25″ HD touchscreen.

 

Acceleratie 0-100 km/h (in seconden)

  • 73% 73%

Topsnelheid (km/h)

Meer weten over de Ferrari GTC4Lusso T?

Bezoek onze showroom

Wilt u de Ferrari GTC4Lusso T of één van de andere prachtige Ferrari modellen zelf eens bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Hengelo. Als officieel Ferrari dealer kunnen we u een uitgebreid aanbod laten zien en profiteert u van tal van exclusieve privileges. Denk daarbij aan bijvoorbeeld fabrieksbezoeken, Corso Pilota én nog veel meer.

Contact

Heeft u vragen over onze modellen of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op