Elke rit aan boord van een Ferrari Portofino M is een reis van herontdekking

Ferrari Portofino M

De nieuwe vierzits coupé van Ferrari

De Ferrari Portofino M, die het legendarische ‘’M’ achtervoegsel draagt en wat staat voor Modificata, is een evolutie van de Ferrari Portofino. Deze nieuwe 2+ spider van de Prancing Horse is voorzien van een aantal technische- en ontwerp kenmerken. Meest noemenswaardig hierbij is de 8-traps versnellingsbak met dubbele koppeling en de 5-standen Manettino. Een absolute primeur voor een Ferrari GT cabriolet. Dit alles maakt elke rit aan boord van een Portofino M een reis van herontdekking.

620 pk sterke Ferrari V8

De motor van de Portofino M behoort tot de V8-turbofamilie en is vier keer op rij uitgeroepen tot “International Engine of the Year”. De krachtbron perst er 620 pk uit, 20 pk meer dan de Ferrari Portofino. Dit extra vermogen is te danken aan nieuwe nok profielen en de introductie van een nieuwe snelheidssensor op de turbocompressor om het toerental van de turbine te meten. Een nieuw partikelfilter zorgt ervoor dat de auto voldoet aan de strengste Europese anti-vervuilingsnormen (Euro-6D) zonder dat dit ten koste gaat van het rijplezier.

Vermogen (pk)

  • 70% 70%

Vermogen (Nm)

  • 76% 76%

Gewicht (kg)

Een evolutie van charisma & karakter

Dit nieuwste ontwerp- en technische meesterwerk van de Prancing Horse is de perfecte evolutie van de Ferrari Portofino. Hiermee behoudt het de tweelingziel van zijn voorganger als een authentieke coupé met een gesloten bovenkant en een echte spider als hij open is. Dit is natuurlijk te danken aan de ‘Retractable Hard Top’ (RHT), het kenmerkende onderdeel van alle cabriolets van Ferrari.

De Portofino M staat garant voor een ongekende combinatie van authentieke GT-prestaties, wendbaarheid en uitzonderlijke veelzijdigheid in alledaagse rij-omstandigheden.

 

Acceleratie 0-100 km/h (in seconden)

  • 78% 78%

Topsnelheid (km/h)

Meer weten over de Ferrari Portofino M?

Bezoek onze showroom

Wilt u de Portofino M of één van de andere prachtige Ferrari modellen zelf eens bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Hengelo. Als officieel Ferrari dealer kunnen we u een uitgebreid aanbod laten zien en profiteert u van tal van exclusieve privileges. Denk daarbij aan bijvoorbeeld fabrieksbezoeken, Corso Pilota én nog veel meer.

Contact

Heeft u vragen over onze modellen of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op