La nuova Dolce Vita – Het goede leven

Ferrari Roma

De nieuwe vierzits coupé van Ferrari

De Ferrari Roma, de nieuwe coupé uit Maranello, heeft een tijdloos en verfijnd design gecombineerd met ongeëvenaarde opwinding. De kenmerkende Italiaanse styling biedt een eigentijdse kijk op de zorgeloze, vreugdevolle levensstijl die de Eeuwige Stad in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw is gaan karakteriseren.

De Ferrari Roma spreekt in een uiterst moderne taal, vergezeld met een authentieke en verfijnde stijl. De puurheid en de perfecte combinatie van alle elementen sluiten naadloos aan bij de mid-front geplaatste Ferrari motor. Een Berlinetta traditie waarvan de Ferrari 250 GT Berlinetta Lusso en de Ferrari 250 GT 2+2 de meest iconische voorbeelden zijn. Een ware inspiratiebron.

Ongekende prestaties

De Roma levert topprestaties met behoud van de stilistische puurheid van de ‘bloedlijn’. Daartoe zijn diverse geavanceerde technologieën toegepast. Zo is de achterspoiler in de achterruit geïntegreerd om de formele elegantie van de auto te behouden wanneer deze wordt ingetrokken.
De nieuwe Prancing Horse 2+ coupé heeft een V8-turbomotor die bij 7.500 toeren per minuut 620 pk levert en daarmee de krachtigste in zijn segment is. Als lid van de V8-familie die vier jaar op rij de International Engine of the Year heeft gewonnen, is hij voorzien van Variable Boost Management voor een onmiddellijke gasrespons. Bij de introductie van ‘Gasoline Particulate Filters’ is de aandacht gericht op het geluid van het uitlaatsysteem. Dit systeem is volledig nieuw ontworpen, waarbij de geluiddempers zijn verwijderd en nieuwe bypass kleppen zijn geïntroduceerd.

Vermogen (pk)

  • 70% 70%

Vermogen (Nm)

  • 76% 76%

Gewicht (kg)

De Ferrari Roma

Tijdloze elegantie

Het verwijderen van alle overbodige details accentueert de strakheid en het formele minimalisme van de auto. De adaptieve koplampen met volledige led-lichtinval worden doorkruist door een horizontale lichtstrook die de structuur onder de huid van de auto aanduidt. Het doorlopende achterscherm is voorzien van actieve aerodynamica om die kenmerkende puurheid van vorm te behouden, terwijl het dubbele achterlicht als een parel in het volume is geplaatst.

 

Acceleratie 0-100 km/h (in seconden)

  • 78% 78%

Topsnelheid (km/h)

Meer weten over de Ferrari Roma?

Bezoek onze showroom

Wilt u de Ferrari Roma of één van de andere prachtige Ferrari modellen zelf eens bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Hengelo. Als officieel Ferrari dealer kunnen we u een uitgebreid aanbod laten zien en profiteert u van tal van exclusieve privileges. Denk daarbij aan bijvoorbeeld fabrieksbezoeken, Corso Pilota én nog veel meer.

Contact

Heeft u vragen over onze modellen of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact met ons op