Munsterhuis Sportscars
Inhoud bewerken
Munsterhuis Sportscars

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo

5 unieke Ferrari’s tijdens 35 jaar Munsterhuis

Zaterdag 9 december was het zover: Ferrari Munsterhuis bestond 35 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden. En hoe! Alle klanten waren welkom, uiteraard met aanhang. De voorbereidingen voor dit besloten event waren al weken in volle gang. Een band, een dj, live entertainment en natuurlijk de catering. Maar vooral: vijf unieke Ferrari’s naar de showroom halen.

De vijf bijzondere Ferrari’s

En zo geschiedde. Maar liefst vijf exclusieve Ferrari’s werden naar de showroom in Hengelo gereden: de Ferrari 288 GTO, F40, F50, Enzo en LaFerrari (ook bekend als de ‘Big Five’). Het event startte om 11 uur en direct bij aanvang druppelden er gasten binnen. En de sfeer werd gelijk gezet. De muziek nodigde uit evenals de barista, de cocktails, heerlijk hapjes en fijne deuntjes. We genoten van het lachen, de fijne gesprekken, en de warme begroetingen. Halverwege de middag kwam de jazzy live band die de sfeer nog beter wist te onderstrepen. Bij de fotomuur en de simulator was het een drukte van jewelste en ook de showroom stond al overweldigend vol met klanten en andere genodigden. In totaal hebben we die dag 300 mogen gasten ontvangen.

Als familie

Als klap op de vuurpijl hadden we ter ere van 35 jaar een spraakmakende video die goed laat zien waar Munsterhuis voor staat. Voor zijn klanten, de passie voor sportauto’s en vooral de liefde voor Ferrari. Voor altijd weer een unieke belevenis creëren voor onze klanten en hun familie. Want klanten zijn als familie bij Munsterhuis.

We willen iedereen enorm bedanken voor hun aanwezigheid! Zonder al onze gasten was deze dag niet zo’n succes. Op naar de volgende 35 jaar, samen met jullie!

Aangepaste openingstijden

Vandaag zijn wij in verband met Hemelvaart gesloten

We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen op vrijdag 10 mei!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Munsterhuis Sportscars en Ferrari door u aan te melden op onze nieuwsbrief.