Munsterhuis Sportscars
Inhoud bewerken
Munsterhuis Sportscars

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo

7 jaar onderhoud inclusief: Ferrari in topconditie

Als kenner van luxe en kwaliteit weet u dat een Ferrari meer is dan een auto: het is een statement van stijl, kracht en prestige. Bij Munsterhuis Sportscars begrijpen we dit. Daarom krijgt u bij aanschaf van een nieuwe Ferrari een zeven jaar onderhoudspakket. Dit pakket is gekoppeld aan de auto en is dus overdraagbaar. Een toonbeeld van uitzonderlijke service en zorgeloos rijden die past bij Ferrari.

Altijd dealer onderhouden

Stelt u zich eens voor: zorgeloos toerend in uw Ferrari, zonder zorgen over onderhoud voor de komende zeven jaar. Uw Ferrari is een meesterwerk en elk meesterwerk verdient de beste zorg. Bij Munsterhuis wordt uw auto behandeld met de expertise en aandacht die het verdient. Onze gespecialiseerde Ferrari-monteurs, die elk detail van uw Ferrari kennen, zorgen dat jouw auto altijd in perfecte staat verkeert. Dit is niet alleen onderhoud, dit is het koesteren van een icoon.

Inclusief 7 jaar onderhoudspakket

Wat het zeven jaar onderhoudspakket van Ferrari uniek maakt, is de koppeling aan de auto en niet aan de eigenaar. Dit betekent dus dat het pakket overdraagbaar is. Schaft u een Ferrari aan die het onderhoudspakket heeft, geniet u dus automatisch van de resterende periode van het onderhoud. Dit is een subtiele, maar belangrijke nuance die past bij Ferrari.

Dit houdt het onderhoudspakket in

Bij elke nieuwe Ferrari is dit onderhoudspakket standaard en omvat: arbeid, originele vervangingsonderdelen, smeermiddelen, motorolie en remvloeistof. De controles zullen volgens planning één keer per jaar bij Munsterhuis Sportscars plaatsvinden (of elke 20.000 km). Een dealer-onderhouden Ferrari is niet alleen een genot om in te rijden, maar behoudt ook zijn waarde.

Ga voor exclusiviteit en zekerheid

Met een Ferrari inclusief een zeven jaar onderhoudspakket, kunt u zich focussen op wat echt telt: het pure genot van rijden in een Ferrari. Bent u klaar om uw Ferrari-droom waar te maken? Ervaar een zorgeloze, ultieme rijervaring. De belofte van ongeëvenaarde kwaliteit en zorg, een garantie dat uw Ferrari altijd de service krijgt die het verdient. Kies voor exclusiviteit en zekerheid: Uw Ferrari, onderhouden bij Munsterhuis Sportscars met de hoogste standaard, wacht op u. In topconditie.

Aangepaste openingstijden

Vandaag zijn wij in verband met Hemelvaart gesloten

We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen op vrijdag 10 mei!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Munsterhuis Sportscars en Ferrari door u aan te melden op onze nieuwsbrief.