Munsterhuis Sportscars
Inhoud bewerken
Munsterhuis Sportscars

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo

Corso Pilota Ferrari: Rijvaardigheidstrainingen op wereldniveau

Sinds 1993 kunnen Ferrari liefhebbers hun hart ophalen bij de Corso Pilota Ferrari. Dit is de naam die verbonden is aan de exclusieve rijvaardigheidstrainingen van Ferrari. In deze trainingen staan racen en het ontwikkelen rijvaardigheid centraal. Deelnemers worden hierbij begeleid door voormalige racers van wereldklasse. Deelnemen aan de Corso Pilota is een ervaring om nooit te vergeten.

De Corso Pilota kenmerkt zich door twee basisprincipes: het gebruik van state-of-the-art leertechnologieën en de begeleiding van eersteklas instructeurs. De trainingen vinden zowel klassikaal plaats als op het circuit. Om de prestaties op het circuit accuraat te monitoren, wordt gebruik gemaakt van videomateriaal en data. Aan het einde van iedere sessie wordt dit nauwkeurig geanalyseerd. Bij de Corso Pilota worden deelnemers begeleidt door de crème de la crème van de autosport. Hierbij kunt u denken aan winnaars van races zoals de Daytona 24 Hours en Le Mans.

De Corsa Pilota is opgebouwd uit vier verschillende trainingen, namelijk de Corso Pilota Sport, de Corso Pilota Avanzato, de Corso Pilota Evoluzione en de Corso Pilota Challenge. Het afronden van één niveau, geeft toegang tot het volgende niveau. De trainingen verschillen van elkaar op basis van moeilijkheidsgraad en intensiteit. Tijdens de trainingen wordt zowel aandacht besteed aan rijvaardigheid als voertuigbeheersing. Daarnaast biedt Ferrari diverse additionele cursussen aan, zoals: Corse Limited Edition, Pilota Ferrari Personal Coaching Program en Corso Pilota Around the world.

Tijdens de trainingen wordt gebruik gemaakt van de nieuwste Ferrari modellen. Hierbij kunt u denken aan de de 812 Superfast, de F8 Tributo, de SF90 Stradale en de 488 Challenge Evo. Deelnemers leren hierdoor zowel kennis van het voertuig als manieren waarop zij een voertuig optimaal kunnen gebruiken.

Deelnemen aan de Corso Pilota van Ferrari kan op verschillende plekken wereldwijd.

Aangepaste openingstijden

Vandaag zijn wij in verband met Hemelvaart gesloten

We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen op vrijdag 10 mei!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Munsterhuis Sportscars en Ferrari door u aan te melden op onze nieuwsbrief.