Munsterhuis Sportscars
Inhoud bewerken
Munsterhuis Sportscars

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo

Ferrari 12Cilindri & Ferrari 12Cilindri Spider: voor de happy few

Ferrari introduceert de Ferrari 12Cilindri en de Ferrari 12Cilindri Spider; de nieuwste interpretatie van Ferrari’s legendarische V12 en onthuld voor een bijzonder moment, namelijk ter ere van de 70e verjaardag van Ferrari’s introductie op de Amerikaanse markt.

Ferrari 12Cilindri

De Ferrari 12Cilindri is geïnspireerd op de legendarische Grand Tourers van de jaren ‘50 en ‘60 en is de jongste telg in een lange bloedlijn van indrukwekkende modellen. Het silhouet van de 12Cilindri straalt sportiviteit en klasse uit: in het eenvoudige maar harmonieuze lijnenspel is een actief aerodynamisch systeem geïntegreerd dat garant staat voor ongeëvenaarde prestaties. De motorkap is op traditionele wijze vormgegeven, om zicht te bieden op het motorblok waaraan de auto een eerbetoon is. De twee dubbele uitlaatpijpen die de achterzijde sieren zijn een onmiskenbare signatuur van alle Ferrari’s met een 12-cilinder. 

De motor van de Ferrari 12Cilindri is de nieuwste doorontwikkeling van de iconische V12 die ooit de basis legde voor het succes van de fabrikant uit Maranello. Met een vermogen van maar liefst 830 pk en een maximumtoerental van 9.500 tpm, biedt de 12Cilindri indrukwekkende prestaties: vanaf slechts 2.500 toeren is al 80% van het totale koppel beschikbaar, wat resulteert in een onmiddellijke acceleratie en het gevoel van eindeloos vermogen. Vanbinnen garandeert het interieur van de Ferrari 12Cilindri superieur comfort voor zowel bestuurder als passagier, ook op lange ritten. Zorgvuldig geselecteerde materialen, een glazen dak en displays voor beide passagiers dragen bij aan een rijbeleving die zo exclusief is als het model zelf.

Ferrari 12Cilindri Spider

De Ferrari 12Cilindri Spider is geïnspireerd op de Ferrari Gran Turismo-modellen met open dak uit de jaren ‘50 en ‘60, die ongeëvenaarde prestaties van een racemachine combineerden met de unieke mogelijkheid om open te rijden en zo te genieten van het geluid van de twaalfcilindermotor. Het ontwerp van de 12Cilindri Spider breekt met de recente canons van Ferrari’s design, en introduceert een gespierde en sensuele vormgeving die meer dan ooit een hommage is aan voorgaande modellen uitgerust met een V12.

De Ferrari 12Cilindri Spider is bedoeld voor zowel de kenners van het merk als voor nieuwere ‘Ferraristi’ die dromen van een exclusieve auto die een ongeëvenaard rijgevoel combineert met comfort en Italiaans design. Dit is echt een auto voor de happy few.

Aangepaste openingstijden

Vandaag zijn wij in verband met Hemelvaart gesloten

We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen op vrijdag 10 mei!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Munsterhuis Sportscars en Ferrari door u aan te melden op onze nieuwsbrief.