Munsterhuis Sportscars
Inhoud bewerken
Munsterhuis Sportscars

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo

De Munsterhuis Ferrari Experience: Een magisch reisverhaal van passie en prestige

Beleef het avontuur van uw leven met de Munsterhuis Ferrari Experience van 30 mei tot en met 2 juni. Ontdek de diepe verbinding tussen uw Ferrari en Italië. Stelt u zich eens voor: het hart van Italië, de geboorteplaats van de legendarische Ferrari, opent haar deuren voor een exclusieve ervaring die uw hart sneller doet kloppen. De Munsterhuis Ferrari Experience is een adembenemende roadtrip waar luxe, cultuur en ongeëvenaarde passie samenkomen. Dit is geen gewone reis; het is een reis naar het hart van uw Ferrari. Gaat u mee?

Een reis door het hart van Italië

Deze onvergetelijke roadtrip omarmt de ziel van de Italiaanse autosport en cultuur. Een ervaring die een eerbetoon is aan de onlosmakelijke band tussen Ferrari en zijn Italiaanse roots. U start in Florence, een stad die net als Ferrari synoniem staat voor kunst en vakmanschap. Terwijl u door de schilderachtige straten rijdt, voelt u de geschiedenis en de passie die Italië en Ferrari verbinden.

Een symbool van kracht en elegantie

U rijdt natuurlijk ook door Maranello, het kloppend hart van Ferrari. Hier ontdekt u hoe deze legendarische auto’s tot leven komen. Dit is waar de Italiaanse finesse en het technische vernuft van Ferrari samensmelten. Resulterend in sportauto’s die wereldwijd bewonderd worden. Uw bezoek hier is niet alleen een ervaring, maar een diepere duik in de Italiaanse ziel. Met verrassende aspecten.

Culinair en cultureel genot tijdens de Ferrari Experience

Deze experience gaat verder met een verkenning van de Italiaanse cultuur en keuken. U geniet van gerechten bereid door topchefs en verblijft in hotels die de absolute Italiaanse elegantie uitstralen. Elke stop op deze reis benadrukt de harmonie tussen de verfijnde smaak van Italië en het excellente van Ferrari.

Verbinding met Italiaanse erfgoed

De Munsterhuis Ferrari Experience is de kans om deel uit te maken van een verhaal dat dieper gaat dan de wegen die u berijdt. Dit is soul searching naar uw Ferrari. Het is een reis die de essentie van Italiaanse passie en prestige belichaamt, zoals in elk detail van uw Ferrari.

Meldt u aan en ga deze buitengewone ervaring aan waar elke bocht een nieuw hoofdstuk in de rijke geschiedenis van Ferrari en Italië onthult. Maar ook in uw eigen verhaal samen met uw Ferrari. Dit is uw kans om de roots van uw iconische auto te ontdekken en deel uit te maken van het levende erfgoed dat Ferrari en Italië met elkaar verbindt.

Beleef het zelf, voel de opwinding, en ontdek de unieke band tussen uw Ferrari en zijn geboorteland tijdens de Munsterhuis Ferrari Experience. Dit is prachtig Italiaans avontuur wacht dat u niet wilt missen.

Aangepaste openingstijden

Vandaag zijn wij in verband met Hemelvaart gesloten

We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen op vrijdag 10 mei!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Munsterhuis Sportscars en Ferrari door u aan te melden op onze nieuwsbrief.