Munsterhuis Sportscars
Inhoud bewerken
Munsterhuis Sportscars

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo

Ferrari Purosangue: uniek in zijn soort

Ferrari onthult haar allereerste vierpersoons vierdeurs ooit. De Ferrari Purosangue krijgt Maranello’s iconische, atmosferische V12 met een indrukwekkend vermogen van 725 pk. Deze Purosangue is geïnspireerd op een authentieke vierdeurs Ferrari sportscar met een handling van Ferrari’s meest extreme sportscars. Dankzij de innovatieve layout zet de Ferrari Purosangue een nieuwe maatstaaf in de auto-industrie.

Na jaren van speculatie vanuit de internationale autowereld, heeft Ferrari vandaag de Prosangue onthuld in de prachtige en sfeervolle omgeving van Lajatico (Pisa)’s Teatro Silenzio. De Ferrari Purosangue is de eerste vierdeurs met vier zitplaatsen in de 75-jarige geschiedenis van het merk.

2+2-modellen (auto’s met twee voorstoelen en twee kleinere zitplaatsen achterin) hebben sinds de beginjaren van Ferrari al een grote rol gespeeld in haar strategie. Na 75 jaar aan toonaangevend research heeft Ferrari een auto gecreëerd die uniek is op het wereldpodium. De Ferrari Purosangue gaat niet alleen voor prestatie, rijplezier en comfort, maar weerspiegelt tevens het iconische DNA van Ferrari. Dit is ook de voornaamste reden waarom hij de Italiaanse naam voor “volbloed” draagt.

Het is de enige auto met deze proporties die is voorzien van een midden-voor gemonteerde atmosferische V12. De iconische motor maakt zijn debuut in deze nieuwe hoedanigheid om ervoor te zorgen dat de Purosangue meer vermogen levert dan welke andere auto in dit segment dan ook (725 pk). De Purosangue garandeert het fantastische Ferrari geluid en levert de motor 80% van zijn koppel al bij lage toeren voor uniek rijplezier onder alle omstandigheden.

Aangepaste openingstijden

Vandaag zijn wij in verband met Hemelvaart gesloten

We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen op vrijdag 10 mei!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Munsterhuis Sportscars en Ferrari door u aan te melden op onze nieuwsbrief.