Munsterhuis Sportscars
Inhoud bewerken
Munsterhuis Sportscars

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo

Ferrari Purosangue: elegantie ontmoet veelzijdigheid

Stap in de wereld van de Ferrari Purosangue; een vierdeurs Ferrari met V12-motor. In de Ferrari Purosangue komen elegantie en veelzijdigheid op een unieke manier samen. Ontworpen voor degenen die zowel stijl als prestatie belangrijk vinden.

Een kijkje in het design en interieur

Voor de basis van deze vierzitter is de Ferrari Roma gebruikt, maar het platform is iets vergroot. Het design van de Ferrari Purosangue spreekt echt tot de verbeelding. Allereerst de achterportieren, die openen namelijk in tegengestelde richting. Ferrari noemt ze: welcome doors. Dit vergemakkelijkt het in- en uitstappen en houdt de auto heel compact. De cabine die als een comfortabele lounge oogt, heeft vier royale verwarmde elektrische stoelen voor vier volwassenen.

Kijken we naar de bestuurderscockpit zien we een gelijkenis met de SF90 Stradale. Aan de passagierszijde is deze vrijwel exact gespiegeld. Het middenconsole heeft een luxe afwerking en loopt als een gestroomlijnde y met het dashboard. En als laatste de bagageruimte. Die is de grootste die u ooit op een Ferrari heeft gezien. De achterbank kunt u neerklappen om de bagageruimte te vergroten. Deze GT is gestroomlijnd met een subtiele hint naar de iconische Ferrari-stijl. Het interieur weerspiegelt een harmonieuze mix van luxe en functionaliteit, ontworpen om elke rit comfortabel in stijl te maken

Prestaties en rijervaring

Boven de technische grille steekt de langgerekte motorkap uit. De lengte is nodig omdat het begin van het motorblok achter de vooras ligt. Zo wordt het gewicht zoveel mogelijk tussen de wielen verdeeld. Onder de motorkap van de Purosangue schuilt een krachtige 6,5-liter V12-motor die een indrukwekkende 715 pk levert. Hiermee gaat u vanuit stilstand in slechts 3,3 seconden van 0 naar 100 km/u. Deze prestatie wordt ondersteund door een geavanceerd vierwielaandrijvingssysteem en een uniek, innovatief systeem en is zelfs de wereldprimeur: Een actieve ophangingstechnologie mogelijk gemaakt door Multimatic’s True Active Spool Valve (TASV)-systeem. Samen zorgen ze voor een soepele en responsieve rijervaring.

Deze automaat met dubbele koppeling heeft acht voorwaartse versnellingen. Wederom voor een goede gewichtsverdeling, is de transmissiebak op de achteras geplaatst. Met een koppel van 716 Nm in de aanwezige atmosferische motor, biedt deze Ferrari u een uitgebalanceerde combinatie van kracht en controle.

Technologie en innovatie

Ferrari staat bekend om zijn innovatie en de Purosangue is hierop geen uitzondering. Naast prestaties en comfort, biedt de Purosangue ook geavanceerde veiligheidsfuncties. Opmerkelijk is het ontbreken van de navigatie. Maar genoeg navigatiemogelijkheden door de Ferrari te verbinden met Apple Carplay en Android Auto. De auto is uitgerust met moderne rijhulpsystemen die zorgen voor een veilige en optimale rijervaring onder verschillende weg- en weersomstandigheden. Elk detail, van het infotainmentsysteem tot de geavanceerde veiligheidsfuncties, is ontworpen met de bestuurder in gedachten.

De essentie van de Ferrari Purosangue

De Ferrari Purosangue is een statement van moderne luxe. De ontwerpers bij Ferrari hebben een fijne balans gevonden tussen comfort en performance. Dit is een auto die niet alleen in het oog springt, maar met zijn dynamische karakter ook uw hart raakt.

Aangepaste openingstijden

Vandaag zijn wij in verband met Hemelvaart gesloten

We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen op vrijdag 10 mei!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Munsterhuis Sportscars en Ferrari door u aan te melden op onze nieuwsbrief.