Munsterhuis Sportscars
Inhoud bewerken
Munsterhuis Sportscars

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo

Ferrari SF90 Stradale, wat maakt deze Ferrari zo speciaal?

De Ferrari SF90 Stradale is een plug-in hybride en de eerste in de serie geproduceerde PHEV van het iconische Italiaanse huis. Wil je een Ferrari die het dichtstbij een F1 bolide komt? Dan wil je de Ferrari SF90 Stradale. En dit is wat deze Ferrari nog meer zo speciaal maakt.

Welkom in de wereld van de Ferrari SF90 Stradale waar elegantie en kracht samenkomen in een harmonieus, uitgekiend ontwerp. SF90 staat voor het 90-jarig bestaan van Scuderia Ferrari. Elke sierlijk aangebrachte lijn dient ergens voor, bijvoorbeeld als extra koeling voor de motor. En dat mag ook wel met de 830 pk brandstofmotor. Deze icoon is speciaal ontworpen voor de liefhebber luxe en snelheid.

Ferrari met meeste pk’s

Uniek aan de Ferrari SF90 Stradale zijn de krachtige V8-motor en maar liefst drie elektromotoren die een totaal van 1.000 pk en 900 Nm leveren. Nog nooit had een Ferrari zoveel pk. De drie elektromotoren bestaan uit: 150 kW (204 pk) sterke elektromotor in de achtversnellingsbak met dubbele koppeling en twee 99 kW (135 pk) sterke elektromotoren bij de voorwielen. Hiermee kun je 25 kilometer (WLTP) volledig elektrisch te rijden, stil dus ideaal voor korte ritten of stadsverkeer.

Lichtgewicht design

Nog een detail wat de SF90 Stradale echt uniek maakt, is het carbonoptiepakket. Denk aan 20-inch wielen gemaakt van koolstofvezel. Dit maakt ze 40% lichter dan standaard wielen. Dit vermindert het onafgeveerde gewicht wat resulteert in een verbeterde handling en reactiesnelheid. Daarnaast is er de optie voor carbondelen in de binnenzijde van de portieren en een spoiler opgetrokken uit carbon. Die verlaagt niet alleen het gewicht, maar geven de auto ook een nog meer sportiviteit en de spoiler vergroot de downforce.

Dit zijn de Ferrari SF90-uitvoeringen

Dat brengt ons bij de verschillende uitvoeringen in de SF90-reeks bij Munsterhuis, elk met hun eigen charme:
SF90 Stradale: Perfecte mix van luxe en prestaties, geschikt voor dagelijks gebruik.
SF90 Spider: Voor degenen die houden van open rijden, met een inklapbaar hardtop.

Een nieuwe rijervaring

In 2,5 seconden zit je van 0 naar 100 en in 6,7 tellen tikt ‘ie de 200 aan. Topsnelheid? 340 kilometer per uur. Met de SF90 ervaar je next level autorijden. De auto reageert bij een lichte aanraking vloeiend en snel, terwijl het interieur rust, comfort en luxe uitstraalt. De grotere turbo’s op de Ferrari SF90 Stradale dan bijvoorbeeld de F8 Tributo geven een dikke plus aan het vermogen. Ook liggen de krukas 15 mm en de motor 76 mm lager in het chassis. Deze aanpassingen maken de auto wat lichter. Het geavanceerde infotainmentsysteem, een ingenieus aerodynamicapakket en de digitale cockpit zorgen dat je altijd in controle bent en comfortabel rijdt.

Daarom de Ferrari SF90 Stradale

De Ferrari SF90 Stradale is niet zomaar een auto, het is een levensstijl. Het biedt een unieke combinatie van ongeëvenaard lijnenspel, geavanceerde hybride technologie, indrukwekkende prestaties en een luxueus design.

Munsterhuis nodigt je uit

Ben je klaar om de Ferrari SF90-ervaring zelf te beleven? Kom dan naar Munsterhuis. Laat je meenemen op een iconische reis van luxe, snelheid en innovatie. Dit is jouw kans om deel uit te maken van de Ferrari-familie.

Aangepaste openingstijden

Vandaag zijn wij in verband met Hemelvaart gesloten

We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen op vrijdag 10 mei!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Munsterhuis Sportscars en Ferrari door u aan te melden op onze nieuwsbrief.