Munsterhuis Sportscars
Inhoud bewerken
Munsterhuis Sportscars

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo

Innovatie, prestaties en duurzaamheid verenigd in een nieuwe sportieve uitdaging

Naarden, 24 januari 2024 – Ferrari start met een nieuw project, met Ferrari’s race-DNA en innovatiedrang als solide basis. De fabrikant met het steigerende raspaard in het merklogo bereidt zich voor om de concurrentiestrijd aan te gaan in de zeilwereld, onder leiding van Team Principal en tevens veelgeprezen navigator Giovanni Soldini. Daarmee komt Ferrari niet langer enkel uit op circuits over de gehele wereld, maar begint het aan dit nieuwe avontuur om zijn technologische kennis te vergroten, in lijn met het continue streven naar vooruitgang.

Bij dit unieke project maakt de onderneming uit Maranello gebruik van geavanceerde technologieën over de gehele cyclus, van ontwerp en engineering tot de uiteindelijke realisatie. De zoektocht naar maximale prestaties op zee gaat innovaties en duurzame oplossingen opleveren die in lijn met Ferrari’s traditie een belangrijke stimulans worden in de evolutie van de sportwagens van het merk.

John Elkann, voorzitter van Ferrari: “We staan op het punt om aan een spannende reis te beginnen die onze race-spirit naar een nieuwe wereld gaat brengen. Door het aangaan van deze nieuwe competitieve uitdaging, met onze innovatiekracht en toewijding als speerpunten, gaan we onze huidige grenzen verleggen. We zijn blij dat we kunnen rekenen op Giovanni met zijn enorme ervaring, vastberadenheid en teamgeest.”

Giovanni Soldini: “Ik kijk ernaar uit om aan dit nieuwe avontuur met Ferrari te beginnen. We werken aan een belangrijk en baanbrekend project met een groot technologisch potentieel dat verschillende werelden en vaardigheden van het hoogste niveau samenbrengt. Samenwerken met een uitzonderlijk team op het gebied van onderzoek en de ontwikkeling van innovatieve oplossingen die respect hebben voor de omstandigheden waarin wij verkeren is echt een unieke ervaring.”

Aangepaste openingstijden

Vandaag zijn wij in verband met Hemelvaart gesloten

We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen op vrijdag 10 mei!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Munsterhuis Sportscars en Ferrari door u aan te melden op onze nieuwsbrief.