Munsterhuis Sportscars
Inhoud bewerken
Munsterhuis Sportscars

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo

Munsterhuis Ferrari, al 35 jaar uw Ferrari dealer voor Oost-Nederland

Sportscars is een passie die je met iedereen kan delen. Dát maakt het zo geweldig – Frans Munsterhuis 

Munsterhuis Autobedrijven bestaat al meer dan 50 jaar. Al 35 jaar zijn wij Ferrari dealer voor Oost-Nederland. Het belangrijkste fundament onder onze succes is altijd onze gecombineerde passie voor Ferrari en onze klanten geweest. Dit uitgangspunt maakt dat wij het als onze plicht zien om altijd te proberen de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Daarnaast kunt u bij Munsterhuis Ferrari rekenen op een aantal exclusieve privileges die alleen een officiële Ferrari dealer u kan bieden. 

Een rechtstreekse relatie met de fabriek 

Als klant van Munsterhuis Ferrari profiteert u van onze lange relatie met de fabriek in Maranello. Zo krijgt u toegang tot exclusieve evenementen die Ferrari voor haar klanten organiseert, kunt u bij ons een Ferrari aanschaffen voorzien van het gewilde Ferrari-approved label en weet u zeker dat u bij ons een eerlijke prijs voor uw Ferrari betaald. 

Altijd de beste service

Al onze medewerkers worden meermaals per jaar professioneel getraind door Ferrari. Zowel onze werkplaatsmedewerkers als de verkoop professionals gaan regelmatig naar de fabriek om verdere opleiding te volgen in hun respectievelijke vakgebied. Zo weet u zeker dat de monteur die het onderhoud aan uw Ferrari uitvoert uw auto tot in de puntjes kent. Bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Ferrari kunt u gebruik maken van de onberispelijke kennis en kunde van uw verkoopadviseur. Zo kan hij u adviseren omtrent de perfecte samenstelling van uw nieuwe Ferrari óf u helpen bij het vinden van de juiste gebruikte Ferrari. 

Een uitgebreid netwerk

Mocht u op zoek zijn naar een specifieke Ferrari dan kunt u gebruik maken van ons uitgebreide netwerk. Wij gaan voor u op zoek om die ene gelimiteerde Ferrari voor u te vinden of we gaan voor u op zoek naar die ene specifieke kleurstelling. Wat uw wensen ook zijn, als klant van Munsterhuis Ferrari bieden wij u niet alleen de beste service maar kennen we ook binnen geheel Europa en ver daarbuiten de weg om uw droomauto te vinden. 

Toegang tot exclusieve evenementen 

Onze klanten hebben toegang tot exclusieve Ferrari evenementen. Zo organiseren wij meermaals per jaar evenementen in onze showroom of op locatie. Denk daarbij aan diverse ritten, introducties van nieuwe modellen of netwerkbijeenkomsten. Uiteraard kunnen wij u als Munsterhuis klant ook inschrijven voor evenementen die worden georganiseerd door Ferrari in Italië of op een circuit. Denk daarbij aan een Ferrari-rijtraining of een officiële Ferrari tour. 

Investeer dus in uw relatie met Munsterhuis Ferrari. Zo weet u zeker dat u profiteert van de beste service, het meest uitgebreide netwerk en uw relatie met de fabriek. 

Aangepaste openingstijden

Vandaag zijn wij in verband met Hemelvaart gesloten

We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen op vrijdag 10 mei!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Munsterhuis Sportscars en Ferrari door u aan te melden op onze nieuwsbrief.