Munsterhuis Sportscars
Inhoud bewerken
Munsterhuis Sportscars

Goudstraat 31 – 49
7554 NG Hengelo

Ontdek de Ferrari F12 Berlinetta: Zo racet deze supercar zijn rivalen voorbij

De Ferrari F12 Berlinetta staat te boek als een van de krachtigste en snelste auto’s ooit geproduceerd door Ferrari. Met zijn 6.3-liter V12 motor, die maar liefst 740 pk levert, zet de F12 Berlinetta de standaard voor performance en efficiëntie. Maar wat maakt hem nou zo bijzonder in zijn klasse?

Indrukwekkend, die motor

Het kloppende hart van elke Ferrari, de motor. De F12’s V12 motor is niet alleen krachtig, maar ook verrassend zuinig door geavanceerde technologieën zoals directe brandstofinjectie. Een unieke prestatie die wordt bereikt zonder enige vorm van turbolading. Deze kracht zorgt voor een verbluffende acceleratie van 0 tot 100 km/u in slechts 3,1 seconden. Dit contrasteert sterk met z’n racerivalen die meer focussen op brute kracht en minder op efficiëntie.

Geavanceerde rijtechnologieën

De F12 Berlinetta blinkt uit in meer dan alleen brute kracht. Ferrari’s toewijding aan technologische innovatie is duidelijk zichtbaar in systemen zoals het Side Slip Control (SSC), dat actief de stabiliteitsprogramma’s en tractiecontrole aanpast om optimale controle tijdens het driften te waarborgen. En nu niet zeggen dat je dat niet graag zou willen doen in deze supercar. Daarnaast past de magnetorheologische demping de schokdempers in realtime aan.

Een duwtje omlaag

De Ferrari F12 Berlinetta maakt ook gebruik van aerobridges. Dit is een technologie die de luchtstroom over de carrosserie leidt om de neerwaartse druk te verhogen en de stabiliteit bij hoge snelheden te verbeteren. Deze innovatieve aerodynamische aanpassingen geven een perfecte balans tussen snelheid en handling, waardoor de F12 Berlinetta opmerkelijk wendbaar is. De unieke technologieën resulteren in verbeterde stabiliteit en comfort onder alle rijomstandigheden.

Op en top uitblinkertje, die F12 Berlinetta

Maar waar de F12 Berlinetta echt uitblinkt, is zijn combinatie van hoge prestaties met dagelijkse bruikbaarheid. Ferrari heeft dit model ontworpen met een comfortabele koets en een relatief zachte ophanging voor een supercar. Dit betekent dat hij niet alleen op het circuit, maar ook op de weg uitstekend presteert. De besturing en het chassis van de F12 Berlinetta verdienen ook bijzondere aandacht. Ferrari’s innovatieve achterwielbesturing en het elektronische differentieel helpen de F12 Berlinetta om scherp en precies te sturen, zelfs bij hoge snelheden.

Paradepaardje

Op het gebied van design laat de F12 Berlinetta ook een onuitwisbare indruk achter. Het stroomlijnde en aerodynamisch design zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Kijk naar de scherpe lijnen die zowel agressiviteit als elegantie uitstralen. De Ferrari F12 Berlinetta is het toonbeeld van technische excellentie en krachtige prestaties, innovatie en veelzijdigheid in het gebruik. De combinatie van snelheid, kracht, en dagelijkse bruikbaarheid plaatst hem op een voetstuk in de wereld van supercars. Hierdoor is hij de perfecte keuze voor de autoliefhebber die het beste van twee werelden zoekt.

Wilt u meer informatie over de Ferrari F12 Berlinetta, neem gerust contact met ons op.

Aangepaste openingstijden

Vandaag zijn wij in verband met Hemelvaart gesloten

We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen op vrijdag 10 mei!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws rondom Munsterhuis Sportscars en Ferrari door u aan te melden op onze nieuwsbrief.