Munsterhuis sportcars

Onderhoud

Onderhoud en service

Onderhoud nodig aan uw Ferrari of Maserati

Meer dan 50 jaar ervaring en kennis

Munsterhuis Sportscars is officiële dealer van Ferrari en officieel servicepunt van Maserati. Wij beschikken over meer dan 50 jaar kennis en ervaring. Om van de beste rijervaring te kunnen genieten, is onderhoud en service belangrijk voor uw auto. Onze monteurs zijn gecertificeerd en zijn in staat om onverwachtse problemen met uw auto op te lossen. Zo kunt u altijd snel weer terug de weg op.

Advies op maat

door gecertificeerd personeel

Bij Munsterhuis Sportscars wordt u geholpen door hoogopgeleid en bekwaam personeel met kennis van zaken. Ons personeel voorziet u altijd van advies op maat. Bij Munsterhuis Sportscars vinden wij het belangrijk dat u een goed advies krijgt over hoe u het beste kunt omgaan met uw (nieuwe) auto. Daarom adviseren wij rijders over de instellingen van de auto, om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke rijervaring ervaart!

Service zit in ons DNA

Bij Munsterhuis zit het verlenen van service in het DNA. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent! Al meer dan 50 jaar bieden wij oplossingen voor iedereen, waarbij het leveren van persoonlijke service hoog in het vaandel staat. Bij ons is het regelen van vervangend vervoer geen uitzondering. En ook de haal- en brengservice is voor ons standaard. Heeft u een probleem dat wij kunnen oplossen terwijl u wacht? Dan geniet u van een heerlijk kopje koffie. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van service en onderhoud? Neem dan gerust contact met ons op.